Start van BoerEnLunch!

Geschreven door: Esmeralda Groen| 9 juni 2023 08:30 in Evenement, Tips/Uitjes
956 | 0

Volgende week is het de Week voor de Gezonde Jeugd en wederom organiseren wij in samenwerking met Team Agro NL de BoerEnLunch. Voor de derde keer laten wij jou zien, proeven en beleven waar en hoe ons voedsel wordt geproduceerd. Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor een picknick op of rondom een agrarisch bedrijf bij je in de buurt. De BoerEnLunch is niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen! De deelnemende boeren zijn trots op hun product en laten dit met alle liefde aan jou zien. Zo kun je een kijkje nemen op het erf en vertelt de boer jou graag meer over zijn werk en land. 

Heb je zin om langs te komen?
Meld je van tevoren even aan bij één van de deelnemende boeren.

Ja, ik wil ook komen!

Bij welke boeren ben je welkom?

Verspreid door heel Nederland doen verschillende agrarische bedrijven mee aan de BoerEnLunch. Zo zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Van kaasboerderij Voorstenaer in Voorst (Gelderland) tot de ‘Bosboeren’ op Landgoed Boschhoeve in het Drents Friese Wold (Drenthe) en van Boerderij de Koeienkade in Muiden (Noord-Holland) tot Zoetebredero (hét feel-good winkeltje van Zeeland) in Graauw (Zeeland). In totaal doen er 19 agrarische bedrijven mee aan BoerEnLunch. Genoeg om uit te kiezen ;-)

Het beloofd prachtig weer te worden, dus vergeet niet om je op tijd aan te melden bij jouw favoriet!

Ik wil alle deelnemende boeren bekijkenWeek voor de Gezonde Jeugd

Het doel van de Week voor de Gezonde Jeugd is om kinderen en jongeren aan te moedigen gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en mentaal welzijn. Lokaalwijzer steunt dit initiatief en geeft hier graag extra aandacht aan. Daarnaast vinden wij het bij Lokaalwijzer belangrijk om lokale agrarische bedrijven te ondersteunen en jouw als consument te supporten in het maken van bewustere voedselkeuzes. Met dit in gedachten is BoerEnLunch ontstaan in samenwerking met Team Agro NL. 

Zien we jou ook volgende week bij BoerEnLunch?

 

Esmeralda is gastblogger voor Lokaalwijzer. Als Westlandse groeide ze op tussen de kassen en werkte ze al op jonge leeftijd in de tomaten en de hortensia’s. Tegenwoordig geniet ze van het stadse leven in Den Haag, maar de band met lokale producten is er nog altijd. Esmeralda houdt van hidden gems en bijzondere plekken. Op haar eigen blog www.onajourney.nl schrijft ze over reizen, hotspots en natuur in binnen- en buitenland. Hier deelt ze met veel liefde haar favorieten en andere tips met jou. Je kunt haar ook inhuren als freelance tekstschrijver en content creator.  

0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen