Houten cadeaupakket

Wat is Lokaal-Cadeau?

Met Lokaal-Cadeau schenk je jouw medewerkers een lokale, gezonde en duurzame ervaring waarbij jij als bedrijf een impact maakt op de regionale economie en de duurzaamheid van Nederland. ’’Samen voor lokaal kopen met Lokaal-Cadeau’’.

Wat is Lokaal-Cadeau?

Met Lokaal-Cadeau doe je jouw medewerkers een ervaring cadeau. Of dit nu het kopen van streekproducten is of een activiteit bij de boer of kweker. De deelnemers aan het Lokaal-Cadeau initiatief zijn boerderijwinkels en streekwinkels die regionale producten verkopen en zich hebben aangemeld bij Lokaalwijzer. Met Lokaal-Cadeau geef je jouw medewerkers een budget om te besteden bij deze aanbieders.

Lokaal-Cadeau kan eenmalig of maandelijks worden aangeschaft. Eenmalig bijvoorbeeld als (kerst-)geschenk of give-away en maandelijks als onderdeel van een gezondheidsprogramma.

Missie

Lokaal-Cadeau is een product van Lokaalwijzer. Lokaalwijzer is een platform met meer dan 900 aanbieders van lokale producten door heel Nederland. Met Lokaalwijzer willen wij de Nederlandse consument de weg wijzen naar verse, gezonde en duurzame producten in hun eigen regio en ze informeren over de herkomst van de producten en de passie van de makers. Onze doelstelling is lokaal kopen uit te laten groeien tot het nieuwe normaal. Goed voor jezelf én voor de wereld. Lees hier meer over het verhaal van Lokaalwijzer.

Meer hulp nodig?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op met ons team!

  • Robin Dekker
    Robin Dekker
  • Dennis Moes
    Dennis Moes

Neem contact met ons op

Contact

Heb je na het lezen van deze pagina vragen over Lokaal-Cadeau? Neem dan vooral contact met ons op!

Stuur ons een bericht