Eieren in een mand op de toonbank

Hoe werkt Lokaal-Cadeau?

Wij verwelkomen je graag in het netwerk van Lokaal-Cadeau aanbieders. Door gesprekken te hebben gehad met meer dan 50 aanbieders hebben wij ervoor gezorgd dat Lokaal-Cadeau gemakkelijk is, niet te veel tijd kost, je nieuwe klanten oplevert voor lage kosten.

Aanmelden en registreren

In een paar gemakkelijke stappen registreer jij je als Lokaal-Cadeau deelnemer via onze aanmeldpagina. Je vult je gegevens aan en controleert of jouw Lokaalwijzer profiel actueel is.

Klanten

Wij werken samen met bedrijven, gemeenten en instellingen in jouw regio die hun medewerkers Lokaal-Cadeau cadeau doen. Ook kopen Nederlanders jouw Lokaal-Cadeau cadeaukaart direct via onze webshop. Vervolgens komen deze klanten en medewerkers bij jou langs om producten te kopen en deze met hun cadeaukaart te betalen.

Inwisselen

Het verzilveren van Lokaal-Cadeau is een fluitje van een cent. Als Lokaal-Cadeau aanbieder krijg je toegang tot een website waarop je cadeaukaarten gemakkelijk kunt verzilveren. Deze kan gebruikt worden op iedere smartphone, tablet of computer. Uiteraard leggen wij je alles uit als je je aangemeld hebt.

Uitbetaling & kosten

Binnen 7 dagen betalen wij alle verzilverde cadeaukaarten uit. Over het ingewisselde bedrag van de cadeaukaarten rekenen wij 5% (excl. btw) administratiekosten. 95% Van het tegoed komt dus gewoon weer terug naar jou als aanbieder.

Meer hulp nodig?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op met ons team!

  • Robin Dekker
    Robin Dekker
  • Dennis Moes
    Dennis Moes

Neem contact met ons op

Contact

Heb je na het lezen van deze pagina vragen over Lokaal-Cadeau? Neem dan vooral contact met ons op!

Stuur ons een bericht