Eieren in een mand op de toonbank

Hoe werkt Lokaal-Cadeau?

Wij verwelkomen je graag in het netwerk van Lokaal-Cadeau aanbieders. Door gesprekken te hebben gehad met meer dan 50 aanbieders hebben wij ervoor gezorgt dat Lokaal-Cadeau gemakkelijk is, niet te veel tijd kost, je nieuwe klanten oplevert voor lage kosten.

Aanmelden en registreren

In een paar gemakkelijke stappen registreer jij je als Lokaal-Cadeau deelnemer via onze aanmeldpagina. Je vult je gegevens aan en controleert of jouw Lokaalwijzer profiel actueel is.

Klanten

Onze klanten kopen Lokaal-Cadeau en gaan via onze website op zoek naar lokale producten in hun regio. Vervolgen komen deze klanten bij jou langs om producten te kopen en deze met hun cadeaukaart te betalen.

Inwisselen

Door onze samenwerking met Intersolve is het verzilveren van Lokaal-Cadeau een fluitje van een cent. Er zijn integraties beschikbaar voor verschillende kassa-systemen of maak gebruik van de handige scanner app. Deze kan gebruikt worden op iedere smartphone of tablet. Is dat geen optie? Dan kun je ook gebruik maken van een handige website waarop de Lokaal-Cadeaukaart verzilverd kan worden.

Uitbetaling & kosten

Een keer per maand betalen wij alle verzilverde cadeaukaarten uit. Over het ingewisselde bedrag van de cadeaukaarten rekenen wij 8% admnistratiekosten. 95% van het tegoed komt dus gewoon weer terug naar jou als aanbieder.

Meer hulp nodig?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op met ons team!

  • Robin Dekker
    Robin Dekker
  • Dennis Moes
    Dennis Moes

Neem contact met ons op

Contact

Heb je na het lezen van deze pagina vragen over Lokaal-Cadeau? Neem dan vooral contact met ons op!

Stuur ons een bericht