Wintergroe(n)ten van Standfinder

Geschreven door: Robin Dekker| 27 januari 2021 09:00 in Groente
805 | 0

Vorige week is bij platform Standfinder een groentencampagne van start gegaan. Door middel van krantenartikelen en social media zal bij de consument het belang van verse groenten met zo min mogelijk transportkilometers worden benadrukt. Later dit jaar staan o.a. asperges, bloemen en zomerfruit op de promotiekalender.

Rond de 160 aanbieders van groenten van Nederlandse bodem hebben zich inmiddels aangesloten bij Standfinder, met als doel samen een zo compleet mogelijk overzicht te vormen voor de consument. De gebruiker van het platform kan eenvoudig zien waar het dichtstbijzijnde verkooppunt zich bevindt, door het ingeven van een plaatsnaam en een categorie.

Standfinder biedt zijn deelnemers de mogelijkheid informatie te delen via de facebookgroep Lokale Producten. Al vanaf de eerste dag wordt er dankbaar gebruik van gemaakt. Men kan via deze groep de consument op de hoogte stellen van wat er die week in de aanbieding is of samenwerking zoeken met andere standhouders om het aanbod van hun boerderijwinkel te verruimen. Ook kunnen kwekers leuke feitjes of weetjes over hun producten met lezers delen.


Facebookgroep lokale producten

Gastbloggers
Binnenkort mag Standfinder enkele gastbloggers verwelkomen. Zij zullen schrijven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met lokaal aanbod en duurzaamheid.Wie een bijzonder onderwerp of verhaal over het eigen bedrijf of product heeft, kan dit mailen naar [email protected]. De bloggers kunnen de telers mogelijk van dienst zijn door een informatieve blog te schrijven voor de Standfinderwebsite.

Aanmelden met een stand kan ook, hier. Vul zoveel mogelijk informatie in, adviseert men. Met de informatie wordt de consument geholpen zijn weg te vinden naar producten van eigen bodem.


Neem contact op

 


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen