Mijlpaal van 1000ste aanbieder en toekomstplannen met 'Lokaal-Cadeau'

Geschreven door: Robin Dekker| 27 oktober 2023 08:00 in Lokaalwijzer
218 | 0

Heerhugowaard – Lokaalwijzer, het platform dat consumenten verbindt met lokale boeren, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de aansluiting van 1000 lokale boeren en producenten. Deze mijlpaal benadrukt niet alleen de groeiende behoefte aan lokale, duurzame voedselbronnen in Nederland, maar ook het vertrouwen dat producenten en consumenten hebben in ons streven naar een duidelijk, overzichtelijk en compleet platform dat hierin faciliteert. 

Naast deze prestatie zijn we verheugd ons duurzame initiatief 'Lokaal-Cadeau' aan te kunnen kondigen. Dit digitale cadeauconcept is al gestart als pilotproject in de regio Eindhoven en zal de komende tijd worden uitgebreid naar andere regio's, waaronder onze thuisbasis Noord-Holland.

Met 'Lokaal-Cadeau' hebben bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers een geschenk te geven dat niet alleen persoonlijk is, maar ook de lokale economie ondersteunt. Onze pilot in Eindhoven heeft al positieve reacties gekregen van zowel bedrijven als ontvangers.

Robin Dekker, medeoprichter van Lokaalwijzer, zegt: "Onze mijlpaal van 1000 aangesloten boeren en producenten is een bevestiging van de groeiende interesse naar de korte voedselketen. Met 'Lokaal-Cadeau' willen we niet alleen consumenten een leuk cadeau bieden, maar ook bedrijven, gemeentes, scholen en verenigingen aanmoedigen om de regionale economie en de duurzaamheid van Nederland te ondersteunen. Door ons initiatief uit te breiden naar Noord-Holland en andere regio's, hopen we een positieve impact te hebben op zowel bedrijven, de aanbieders van lokale producten alsook de consumenten."

Als Lokaalwijzer zijn we vastbesloten om bij te dragen aan een gezondere, meer verbonden en duurzame toekomst voor Nederland. We nodigen bedrijven en consumenten uit om deel uit te maken van ons groeiende netwerk en samen met ons lokale gemeenschappen te versterken.

Voor meer informatie over Lokaalwijzer en onze toekomstplannen kunt u terecht op www.lokaalwijzer.nl. Voor 'Lokaal-Cadeau' op www.lokaal-cadeau.nl.

Contactpersoon:
Robin Dekker
Email: [email protected]
Telefoon: +31 6 492 337 60

0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen