Medewerkers verdienen lokale producten door meer te bewegen

Geschreven door: Robin Dekker| 5 juli 2023 09:00 in Lokaal-Cadeau
622 | 0

Acht op de tien bedrijven is bezig met verduurzamen, zo blijkt uit onderzoek van het CBS. Ook zetten organisaties volop in op het verhogen van de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Deze twee aspecten komen samen met de introductie van Brainport Lokaal-Cadeau. Met deze cadeaukaart kunnen medewerkers verse producten kopen bij boerderijwinkels in de regio. De kaart kunnen zij verdienen door meer te bewegen. Voor bedrijven is dit een win-winsituatie. 

Lokaalwijzer, een initiatief dat mensen stimuleert verse producten lokaal te kopen, werkt voor Brainport Lokaal-Cadeau samen met It’s My Life. Deze in Brainport actieve onderneming motiveert op het zakelijke vitaliteitsplatform Fitcoin® mensen om meer te bewegen door het sparen van digitale beweegmunten. “Vanaf 10 juli kunnen medewerkers van deelnemende bedrijven met hun Fitcoins Brainport Lokaal-Cadeau kopen”, vertelt Lokaalwijzer-ondernemer Robin Dekker. “In de Brainport-regio hebben we veel aanbieders van lokale producten. Het is mooi dat we nu via het Fitcoin-platform nog meer mensen de weg kunnen wijzen naar de boerderij-, land- of verswinkels en kwekerijen.”

Vers, gezond en duurzaam 

Lokaalwijzer biedt al langer Lokaal-Cadeau aan. It’s My Life benaderde de initiatiefnemers Robin Dekker en Dennis Moes voor een mogelijke samenwerking. Voor de Brabantse organisatie past het aanbieden van een cadeaukaart die staat voor vers, gezond en duurzaam goed bij de organisatiedoelen. “Het is prachtig dat mensen die bij ons Fitcoins sparen door te bewegen deze nu in kunnen wisselen voor bijvoorbeeld heerlijke zuivel of groente direct van het land”, aldus Peter Verbeek, oprichter van It’s My Life. “Ook is het mooi dat de verdiende munten regionaal geïnvesteerd worden.”

Aangenaam verrast

“We merken regelmatig dat mensen niet bekend zijn met het aanbod van de lokale aanbieders in de buurt”, zegt Dekker. “Zij zijn vaak aangenaam verrast door het assortiment, de kwaliteit en de prijzen van producten. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen steeds meer mensen ervaren hoe leuk het is om lokaal te kopen”, besluit hij.

Kijk voor meer informatie op: www.lokaalwijzer.nl of www.itsmylife24.nl.


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen