In Son en Breugel (en omstreken) hebben wij, Paul en Melissa, varkens van het ras Duroc, alsook een kudde Hereford runderen. Met onze kennis en ervaring worden onze dieren, wanneer het weer het toelaat, veelal het jaarrond buiten gehouden, en voorzien van voer wat we zelf samenstellen en produceren op eigen grond. Wij verzorgen al onze dieren zelf en selecteren speciaal voor u de beste vrouwelijke varkens/runderen en/of ossen om te laten slachten, welke we vervolgens zelf uitbenen en verpakken. Zo zijn we nauw betrokken bij het proces van begin tot einde en kunnen wij u een smaakvol, kwalitatief en een verantwoord stukje vlees garanderen! Al onze producten zijn te vinden op onze website maar ook bij ons thuis: hier vindt u namelijk ons verkoop-en afhaalpunt met een unieke diepvries-vleesautomaat!
De vleeskwaliteit van het Duroc varken is bijzonder. Het staat bekend om de lichte marmering en malsheid. Naast de genetica, wordt de smaak van het vlees ook bepaald door de voeding en de leefwijze die het varken heeft gehad. Door onze jarenlange kennis, ervaring en mogelijkheden om ons eigen voer samen te stellen, weten we precies wat nodig is om die smaak en malsheid te creëren. We verstrekken onze varkens extra ruwvoer en ze kunnen lekker buiten in de wei wroeten en spelen in de modder.
Het vlees van deze runderen is heel bijzonder. Het heeft een mooie rode kleur en de lichte marmering zorgt voor een ongekend lekkere smaak en malsheid. Dit is onder andere het resultaat van het jaarrond weiden op gras, veel en vrij kunnen bewegen en omdat de runderen bij ons de tijd krijgen om op een natuurlijke wijze en hun eigen tempo te groeien. De runderen beschikken over (kruidenrijk) gras en kunnen met warme dagen gebruik maken van de schaduw die wordt gecreëerd door de oude bomen in de landerijen waar ze lopen. De kalfjes worden in de wei geboren, blijven bij hun moeder lopen en groeien zo op in de kudde.
Betaalmogelijkheden
Accepteert contant
Accepteert pin
Varkensvlees, Rundvlees, Bamivlees, Biefstuk, Braadworst, Entrecote, Filetlap, Fricandeau, Gedroogde Worst, Gehakt Half Om Half Opgekruid, Gehakt Rund, Gerookte Bacon, Gerookte Ham, Gerookte Spek, Hamburger, Hamlap, Kogelbiefstuk, Lever, Magere Stooflappen, Nasivlees, Oerhammetje, Porchetta, Procureur, Ribeye, Riblap, Rookworst, Rosbief, Runderbraadstuk, Runderhaas, Rundersaucijs, Schnitzel, Shoarma, Soepvlees, Spareribs, Speklap, Sukadelap, Tomapork, Varkensfiletrollade, Varkenshaas
Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om je ervaring te kunnen delen.
InloggenNu open
Maandag | Gesloten |
---|---|
Dinsdag | 08:00 - 18:00 |
Woensdag | 08:00 - 18:00 |
Donderdag | 08:00 - 18:00 |
Vrijdag | 08:00 - 18:00 |
Zaterdag | 08:00 - 18:00 |
Zondag | 08:00 - 18:00 |
Laat een bericht achter
Misschien vind je dit ook leuk