Blog: lokale cadeaupakketten bij boerderijwinkels

Geschreven door: Robin Dekker| 22 november 2022 10:00 in Cadeaupakketten
607 | 0

Een cadeaupakket met lokale producten voor de feestdagen! Dat raden wij je aan om dit jaar voor jouw familie, vrienden of medewerkers te kopen. Door een lokaal cadeaupakket te kopen steun je namelijk niet alleen de aanbieders die het al zwaar genoeg hebben, maar geef je ook nog eens een cadeau met producten die iedereen gebruiken kan! Zo'n pakket is duurzaam, gezond, leuk en je ondersteunt de lokale economie. Wat kan daar nou tegen op?! Daarom selecteerden wij voor jou diverse cadeau- en kerstpakketten in verschillende provincies van ons land. 

Knabbelpakket van boerderijwinkel Godrie

Boerderijwinkel Godrie staat van oudsher bekend als de winkel van aspergekweker Godrie in Rijsbergen, Noord-Brabant. De laatste jaren hebben zij hun assortiment flink uitgebreid waardoor je inmiddels vele lokale versproducten vindt in de boerderijwinkel. In aanloop naar de feestdagen is er een Knabbelpakket verkrijgbaar voor de echte knabbelaar. Een heerlijke pakket met lokale biertjes, Schulpsap, kaas, jam, worst, en snoeptomaatjes. 

- Prijs: €16,50 (exclusief eventuele verzendkosten)
- Locatie: Het Knabbelpakket haal je bij Boerderijwinkel Godrie in Rijsbergen. Indien gewenst kan het pakket ook verstuurd worden per post. 

Cadeaupakket van Jam en Zo

De Kerstperiode is het moment om je familie, werknemers, vrijwilligers of vrienden te bedanken en verrassen. 💝

Zoek je lokale streekproducten? Jam en Zo biedt verschillende producten aan o.a.: jam, honing, sappen, chocolade, kaas, mosterd, dipjes. Leuk om te weten, de Jam en Zo producten worden ambachtelijk gemaakt en mede door de zorgcliënten van Jam en Zo verpakt. Een lokale, gezondere en maatschappelijk betrokken keuze dus en dat proef je! 🧀

De pakketten worden desgewenst op maat gemaakt, maar er zijn ook kant-en-klare pakketten om uit te kiezen. Voor elk budget kan een leuk pakket worden samengesteld.  Zo vind je bij Jam en Zo een ''D(r)ank voor je inzet'', ''Hollands genieten'' of ''Borrelplank hartig'' pakket. 

Enthousiast geworden? Ga naar Jam en Zo in Oosterblokker (6 dagen per week geopend) of bezoek de website www.jamenzo.nl

Pakketten van zorgboerderij de Rietstulp

Zorgboerderij de Rietstulp introduceert dit jaar 9 cadeaupakketten. De pakketten zijn er in verschillende prijscategorieën en met variërende thema's waardoor er voor iedereen wat te vinden is. Zoals bijvoorbeeld een 'Borrelplankjespakket', een 'Heerlijk zoetpakket' voor de zoetekauw of een 'Boerenbierproeverij'  met biertjes, kaas, worst en meer.  De pakketten worden met veel aandacht en liefde samengesteld door deelnemers van de zorgboerderij. Alle mogelijkheden bekijk je hier. Rechtstreeks bestellen van de cadeaupakketten doe je via: www.lokaalwijzer.nl/derietstulp. Uiteraard kun je ook langskomen in de boerderijwinkel in Mastenbroek om het daar te kopen. 

-  Prijscategorieën: €15, €25 of €50. 
- Locatie: Zorgboerderij de Riestulp vind je in Mastenbroek bij Zwolle. 

Streekproductenpakket van landwinkel Ol Diek

De winkel bij het fruitteeltbedrijf van fam. Molema in het Groningse Nieuwolda is het toneel van een groot assortiment streekproducten zoals meel, vlees, aardappelen en eigen fruit. Daarnaast zijn ze bij Ol Diek een kei in het samenstellen van prachtige kerst- en relatiegeschenken voor elk budget. Sappie erin? Soepie erbij? Persoonlijke kaart? Speciale verpakking? Het kan allemaal. Informeer naar de mogelijkheden via tel.nr 0596-857271, zowel voor bedrijven als particulieren. Ook fruitmanden en borrelpakketten leverbaar.

Pakketten van landwinkel Pennings

Al bijna 100 jaar wordt bij zuivelboerderij Pennings in Warmond de allerlekkerste kaas gemaakt en verkocht.  De boerderijwinkel is in de loop der jaren uitgebreid en biedt nu een keur aan lokale delicatessen. Waarmee ze bij Pennings met plezier mooi opgemaakte cadeaumanden, borrelplanken, kistjes of tassen vullen. Je mag zelf zeggen wat je toe wilt voegen of hoe het eruit komt te zien. Vind je dat lastig, dan zijn er voorbeelden in de winkel voor inspiratie. Bij grote bestellingen even van tevoren afstemmen via tel. 0252-224001, zodat er voldoende voorraad aanwezig is. 

Op Lokaalwijzer (www.lokaalwijzer.nl) vind je nog veel meer aanbieders van lokale kerst- en cadeaupakketten in alle regio's van Nederland. 


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen