Beleef boerderij De Huppe - Zorgboeren Open Dag (Zwolle, 25-06)

Geschreven door: Robin Dekker| 20 juni 2022 21:20 in Aanbieder, Tips/Uitjes
852 | 0

Bij onze aanbieders (inmiddels meer dan 800!) is er altijd wat te doen. Van versmarkten tot fruitplukdagen en van rondwandelingen in de wijngaard tot koopworkshops. Lokaalwijzer voorziet je graag in tips voor lokale uitjes om jou zo lokaal wijzer te maken. Deze week een tip uit het Overijsselse Zwolle! 

Op zaterdag 25 juni van 10.00 – 16.00 uur organiseert boerderij De Huppe een open dag. 

Te midden van landerijen en de uiterwaarden, net buiten de bebouwde kom van Zwolle Zuid vind je boerderij De Huppe. Een veelzijdige organisatie die naast dagbesteding nog veel meer te bieden heeft. Een ruim opgezet terrein met een Landwinkel, kaasmakerij, houtwerkplaats, pluk- en moestuin, dieren, speel- en zitplekken. Kortom, een boerderij die je moet beleven!

Tijdens de open dag zijn er diverse kraampjes met handgemaakte producten, eigen gemaakte koeken, broodje hamburger, koffie/thee/sapjes en nog veel meer. Kinderen kunnen deelnemen aan Oud Hollandse spellen, schminken en creatieve activiteiten. Daarnaast kunnen de kalveren en kittens geknuffeld worden of pluk je je eigen bloemenboeket. Medewerkers lopen rond voor het beantwoorden van vragen of het geven van een korte rondleiding. 

Adres: Boerderij De Huppe, Kleine Veerweg 9, Zwolle. 

Kijk voor meer informatie op: www.dehuppe.nl of op hun Lokaalwijzer-profiel: Landwinkel de Huppe

Vergeet na het beleven van een prachtige dag niet om jouw ervaring te delen door een recensie te schrijven op het profiel van de Huppe!

Vaker leuke tips ontvangen? Schrijf je in voor de Lokaalwijzer nieuwsbrief op www.lokaalwijzer.nl/newsletter 

0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen