Een digitale cadeaukaart voor lokale producten

Geschreven door: Robin Dekker| 22 mei 2022 16:00 in Lokaal-Cadeau
854 | 0

In de loop van 2022 lanceert het platform voor lokale producten Lokaalwijzer een nieuw concept: Lokaal-Cadeau. Lokaal-Cadeau is een unieke digitale cadeaukaart waarmee bedrijven vitaliteit van medewerkers kunnen stimuleren, de regionale economie ondersteunen en helpen Nederland te verduurzamen. 

Missie
Wij (Dennis en ik) lanceerden in 2020 het duurzaam platform Lokaalwijzer (www.lokaalwijzer.nl). Met onze website tonen wij het aanbod van verse producten uit de regio, direct van de aanbieder. Gebruikers delen hun ervaring, slaan hun favorieten op of lezen informatieve blogs over lokale producten. Inmiddels zijn er 800 aanbieders van lokale producten aangesloten waardoor in iedere regio een uitgebreid aanbod te vinden is. Veel Nederlanders hebben we kunnen bereiken door lokale, verse en gezonde producten onder de aandacht te brengen. 

We hopen met Lokaal-Cadeau de bedrijven van Nederland te betrekken in onze missie heel Nederland kennis te laten maken met de ervaring van het lokaal kopen. We streven naar een bewuster, gezonder en duurzamer Nederland. Met Lokaalwijzer maken we de Nederlandse consument ‘lokaal wijzer’. 

Gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid stimuleren met Lokaal-Cadeau
In de aankomende maanden lanceren wij Lokaal-Cadeau (www.lokaal-cadeau.nl). Bedrijven kunnen hiermee hun medewerkers, klanten of partners een gezonde, unieke en duurzame ervaring schenken d.m.v. een digitale cadeaukaart. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een uniek cadeau, die gezondheid/vitaliteit willen stimuleren én het thema duurzaamheid een warm hart toedragen.  

Hoe werkt het? 
1. Kies een tegoed voor jouw medewerkers/klanten en kies het gewenste Lokaal-Cadeaupakket.
2. Lokaalwijzer ontwikkelt een gepersonaliseerde bedrijfs-/landingspagina met eigen bedrijfslogo, -kleuren en -teksten.
3. Medewerkers/klanten ontvangen hun digitale cadeaukaart waarmee ze producten of een activiteit kunnen afrekenen bij deelnemende Lokaal-Cadeau aanbieders.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of wil je meer weten over het Lokaal-Cadeau initiatief? Lees meer op onze website!

Meer informatie over Lokaal-Cadeau


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen