Winactie cadeaupakket lokale producten

Geschreven door: Robin Dekker| 7 december 2021 17:45 in Lokaalwijzer
802 | 3

 

Een cadeaupakket met lokale producten winnen? In december maak je bij Lokaalwijzer 3 keer kans op een cadeaupakket met lokale producten! Doe mee aan verschillende winacties en vergroot jouw kans om te genieten van producten uit de streek, bezorgd bij jou thuis! 

Jam en Zo cadeaupakket

Winactie 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hoe je kans maakt:  
Ga naar www.lokaalwijzer.nl/newsletter en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Lokaalwijzer! 

Waarom deze actie? 
Zo mis jij ook in 2022 niets over lokale producten in Nederland! Met Lokaalwijzer word je lokaal wijzer. Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte over het aanbod van producten in de regio, de nieuwste aanbieders, weetjes en verhalen over lokale producten en nog veel meer.

Winactie 2: deel jouw ervaring!

Hoe je kans maakt:  
Ga naar www.lokaalwijzer.nl en zoek naar aanbieders bij jou in de buurt. Ben jij de afgelopen tijd bij een van de aanbieders geweest? Deel dan jouw ervaring door een review te schrijven onderaan het profiel van de aanbieder! Van alle reviews die in december worden geschreven kiezen wij een winnaar uit. Schrijf je meerdere reviews, dan maak je uiteraard meer kans om te winnen. 

Waarom deze actie? 
Lokaalwijzer heeft als missie gesteld om alle Nederlanders kennis te laten maken met het kopen van lokale producten. We willen de Nederlandse consument 'lokaal wijzer' maken door kennis te delen waardoor iedereen zijn eigen duurzame keuze kan maken. Help jij mee met het delen van deze kennis door het schrijven van een review? 

Over Jam en Zo: Een gedrevener mens dan Thessa zul je niet gauw vinden. Vol passie en enthousiasme runt ze haar winkeltje, kar aan de weg en pluktuin. En een lekkere spullen dat ze maakt ! Als je hier niets naar je gading kunt vinden, dan weet ik het niet meer. Ook leuke workshops te boeken.

Winactie 3: Jam en Zo als favoriet!

Hoe je kans maakt:  
Ga naar het profiel van Jam en Zo en sla hen op als favoriet. 

Waarom deze actie? 
Jam en Zo behoort als tot onze favorieten, nu ook die van jou? Je weet nu hoe je een aanbieder als favoriet opslaat. Onder 'favorieten' kun je deze snel en gemakkelijk terugvinden. Behoren er meer aanbieders uit jouw regio tot jouw favorieten? Sla ze op! 

Jam en Zo - Thessa

De winnaars van de winacties worden in januari 2022 bekend gemaakt. Spannend! 

Alle december winacties worden mede mogelijk gemaakt door Thessa van Jam en Zo. Thessa, hartelijk bedankt voor het ondersteunen van deze actie! Zo maken we Nederland gezamenlijk 'lokaal wijzer'. 

 


3 reactie(s)

JW

Jacqueline De Waal

13 december 2021 15:46

Wooh heerlijk om lokale producten te ontvangen die rechtstreeks bij de lokale winkels vandaan komt.

Reageren

RD

Robin Dekker

13 december 2021 15:53
@Jacqueline De Waal

Zeker weten! Heb je meegedaan met alle winacties?

Reageren

JW

Jacqueline De Waal

13 december 2021 15:57
@Robin Dekker

Weet ik niet

Reageren


Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen