Dinges

Geschreven door: Robin Dekker| 18 december 2020 15:30 in Cadeaupakketten
737 | 2

 

Daar zitten we dan weer met z’n allen. In een intelligente / gedeeltelijke / harde / softe / gematigde / volledige ……………. eh, dinges. Hoe heet het ook al weer? Hoe noemen ze dat toch? Dat er een ziekte of een virus is. En dat dat heel gevaarlijk en besmettelijk is. En dat je thuis moet werken en je kids niet naar school  kunnen. En dat je favoriete parfumerie gesloten is waar je de dag voor kerst altijd de laatste cadeautjes ging scoren. Of op een hol en een drol naar de slijterij rende voor een flesje vieux voor je schoonvader. Want hij zegt altijd wel dat hij geen cadeautje verwacht maar o, wee, als je hem zou vergeten.

Hoe noemen ze zo’n situatie dat je niet naar de film mag, of naar de sauna, omdat alles dicht is want we kunnen met z’n allen iets verspreiden zonder het zelf te weten? Ik kan maar niet op het woord komen. En toch hoor en zie ik het al 10 maanden voorbij komen. Iedereen praat er over. Iedereen maakt zich zorgen. Over de economie. Over de familie. Over patiënten en bijkans overspannen zorgmedewerkers. Maar ook over de toekomst. En over inentingen. En onze portemonnee. Ik weet niet meer hoe ze het noemen. Ik denk dat ik het woord niet meer kan horen en er Oost-Indisch doof voor ben geworden. Want ik weet echt niet meer hoe zo’n situatie heet.


Maar wat ik wel weet,  is dat ik een tip heb om tóch de prachtigste kerstcadeaus te scoren. Want: De meeste van onze standhouders zijn gewoon open! Uiteraard met inachtneming van de regels en met de nodige voorzichtigheid. Je kunt nog steeds cadeaupakketten bij ze bestellen, afhalen, laten bezorgen of in de boerderijwinkel kopen. En wat hebben ze een prachtige spullen. Kijk maar eens naar de foto’s op de Standfinder facebookpagina bijvoorbeeld. Daar krijg je een goed idee van de feestelijk verpakte manden met heerlijke producten voor de feestdagen. Dan hoef je niet door een veel te drukke supermarkt te sprinten om aerosolen te ontduiken. Hieronder een aantal van onze Standhouders die cadeaupakketten en verse producten verkopen. En mochten ze niet bij jou in de buurt zitten, selecteer dan de categorie “cadeaupakketten” voor jouw provincie om te zien waar je bij jou in de regio terecht kunt voor een pakket met streekproducten. Zeker weten dat je een topcadeau zult vinden voor de kerst.


L
iempde, Boerderijwinkel Verhoeven

Oldeberkoop, Kaasboerderij de Stelp

Cadeaupakketten, Landwinkel Schoondijke

Krimpen a\d IJssel, Berkhout Kaasspecialiteiten

Dreumel, biologische winkel westerkloeke

Onstwedde, Bioboerderij Landleven 

Wehl, Landwinkel de verse kers

Nagele, Renne streekproductenNu ik dit rijtje zo onder elkaar heb gezet, weet ik ineens weer naar welk woord ik op zoek was …..
 

Fijne feestdagen allemaal. En succes met boodschappen doen en het inkopen van de laatste kerstcadeaus.


2 reactie(s)

JS

John Stappers

24 december 2020 07:33

Klopt inderdaad zeer mooie pakketten verkrijgbaar. Alleen jammer dat ze nog niet allemaal op standfinder te vinden zijn. Ga door met alle stands erop te krijgen. Helaas ben ik zelf bijna uitverkocht en kan daardoor niks extra s doen. In Juli start de pruimentijd dan ben ik weer aan de beurt met lekkere nieuwe oogst.

Reageren

DM

Dennis Moes

31 december 2020 15:30
@John Stappers

Hoi John, we werken hard aan onze naamsbekendheid om zo meer aanbieders te trekken. We kijken nu al uit naar juli!

Reageren


Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen