Blogger / schrijver gezocht (duurzaamheid / lokale producten)

Geschreven door: Robin Dekker| 3 november 2021 08:00 in Lokaalwijzer
855 | 0

Ben jij communicatief goed? Vind je het leuk om artikelen te schrijven met een creatieve insteek? En houd jij van duurzame thema’s en lokale producten?

Afgelopen jaar zijn wij met ons platform Lokaalwijzer gestart. Lokaalwijzer is het platform voor lokale producten. Onze missie is om de Nederlandse consument kennis te laten maken met het kopen van producten uit de regio en te laten beleven hoe leuk, lekker en duurzaam het kopen van lokale producten is. Zodoende hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamer Nederland waarin mensen bewuster leven. Lokale aanbieders/ondernemers bieden wij een gemakkelijk platform om klanten te bereiken en hier een band mee op te bouwen. Zo ontstaat een verbinding, wordt de regionale economie ondersteunt en beleeft de consument plezier aan het inkopen van verse, lokale producten. Onze blogs zorgen ervoor dat de consument ‘lokaal wijzer’ wordt, doordat wij verhalen over producten en de aanbieders vertellen of tips geven. Benieuwd? Neem een kijkje bij onze blogs: https://lokaalwijzer.nl/News  

Wij zoeken een schrijver/blogger! Er is veel om over te schrijven! Of dit over de ervaring van het lokaal inkopen gaat, waarom lokaal kopen goed is voor de wereld of meer specifieke artikelen als hoe producten geproduceerd worden, seizoens- of streekproducten, het gebruik van producten in recepten of het uitlichten van een product- of productgroep. Heb je bijvoorbeeld wel eens van ezelinnenmelk zeepproducten gehoord? Dit is een van de vele unieke en mooie producten die op ons platform wordt aangeboden.

Wij zijn op zoek naar iemand die blogs/artikelen schrijft voor onze website. Als blogger bij Lokaalwijzer schrijf je 2 keer per maand een artikel. Hier maak je gebruik van het internet, je creatieve geest of interview je bijvoorbeeld een van onze aangemelde aanbieders. Schrijf jij foutloos Nederlands, ben je creatief, heb je een passie voor lokale producten/duurzaamheid? Sluit je bij ons aan en maak Nederland 'Lokaal wijzer'! 

Vind je het leuk om mee te helpen aan dit duurzame initiatief? Schrijf een email aan [email protected] 


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen