600 Aanbieders van lokale producten!

Geschreven door: Robin Dekker| 9 juni 2021 11:20 in Lokaalwijzer
1274 | 0

Wat een fantastisch nieuws. Deze week hebben we de 600ste deelnemer op Lokaalwijzer mogen begroeten. En dat in nog geen jaar tijd. Wat zijn we trots. Dat zoveel mensen ons hun vertrouwen schonken en zich hebben aangemeld op onze website, zodat we gezamenlijk kunnen proberen Nederland een beetje wijzer en duurzamer te maken. In de afgelopen 11 maanden is er van alles gebeurd. De website is dankzij de expertise van Dennis steeds verder aangepast naar een overzichtelijke, eenvoudig te gebruiken site. Met tips van gebruikers en deelnemers kan Dennis de site optimaliseren, dus dank voor jullie input. Robin zorgt voor de coördinatie en promotie van het platform. Hij weet met zijn enthousiasme sturing te geven aan onze bloggers en mensen die helpen de naam Lokaalwijzer bekend te maken bij het grote publiek. Deze mensen, onze 'ambassadeurs in de provincie' helpen ons belangeloos en vol overgave dus ook daar gaat onze dank naar uit. Net als naar vrienden en familieleden die ons tippen over stalletjes langs de weg, kwekers of boerderijwinkels. 

Een half jaar geleden is de facebookgroep Lokale Producten live gegaan. In deze groep posten lokale ondernemers door heel Nederland informatie over hun bedrijf of aanbiedingen van hun producten. De één meldt dat er weer vleespakketten op de boerderij verkrijgbaar zijn voor de barbecue. De ander heeft graskaas van eigen koeien in de aanbieding. Of er staat een bericht van een trotse ondernemer dat hij in de prijzen is gevallen met zijn producten. Allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden zijn te vinden in deze facebookgroep. Natuurlijk kun je ook als consument lid van de groep worden, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes over eerlijke en heerlijke producten. Inmiddels heeft de facebookgroep Lokale Producten al meer dan 520 leden. Dus sluit je ook bij ons aan zodat je steeds een beetje wijzer, duurzamer en gezonder wordt. Want onze deelnemers verkopen verse producten, gemaakt met gedegen kennis en liefde voor hun vak. 

Onze deelnemers verkopen verse producten, gemaakt met gedegen kennis en liefde voor hun vak

De 600ste deelnemer is Winsumer Zuivel en Rundvlees in Winsum. Het vlees kun je eenvoudig bestellen middels een appje en op het erf staat een zelfbedieningskoelkast met o.a melk, hangop en kefir in meerdere smaken. Ben je op zoek naar een verfrissend toetje, probeer dan eens de limoencitroenvla. Hoe zomers wil je het hebben?

Met deelnemer 601 op ons platform gaan we met frisse moed verder om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te tonen. Bij de Struisvogelboerderij in Sluis kun je terecht voor struisvogelvlees en - eieren. Zelfs 'struislikeur' behoort tot de mogelijkheden.

We hopen ook deze zomer met hulp van onze fietsvrienden weer veel nieuwe stalletjes langs de weg en boerderijwinkels toe te mogen voegen aan ons platform. Heb je zelf tips, laat het ons vooral weten of help mee door de aanbieder van jam, bloemen, boerderij-ijs, eieren, kersen, zuivel etc. naar ons platform te verwijzen zodat ze zich aan kunnen melden.

Alvast bedankt voor je hulp en op naar de 700!

Lokale groet, Lokaalwijzer. 


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen