Hier is dat feestje!!

Geschreven door: Robin Dekker| 18 februari 2021 09:00 in Lokaalwijzer
775 | 0

Jazeker, we hebben een feestje bij Standfinder. Deze week hebben we de 400ste deelnemer mogen verwelkomen op ons platform:  Aardbeien- en aspergeteler de Vennenhof in Sint Michielsgestel. Wie had afgelopen zomer, toen Standfinder werd gelanceerd, kunnen denken dat 7 maanden later zoveel enthousiaste Standhouders zich al zouden hebben aangemeld .

Wat begon als een leuke hobby voor twee jongens uit Heerhugowaard, de één vind het leuk een website te ontwikkelen en de ander vind de marketingkant interessant, is Standfinder nu uitgegroeid tot een naam van formaat. Met behulp van familie,vrienden en vrijwilligers is er een concept neergezet wat de verbinding tot stand brengt tussen lokale aanbieders en consumenten. Met recent de komst van meerdere bloggers hopen we de naamsbekendheid verder te vergroten. Hier wordt flink over gebrainstormd en de ideeën vliegen over tafel. Wees er zeker van dat u binnenkort meer van ons gaat horen.

De afgelopen 7 maanden hebben we mooie dingen mee mogen maken. We hebben in kranten gestaan, zijn op de radio geweest, er zijn meerdere artikelen over Standfinder verschenen op allerlei platforms en in regionale bladen. We staan open voor samenwerking en voeren hier constructieve gesprekken over. De input van onze Standhouders wordt erg op prijs gesteld, wat tot een leuke interactie leidt tussen ons team en de aanbieders van lokale producten.

In december heeft Standfinder alle Standhouders verrast met een reviewposter, die zij konden gebruiken in hun winkel of stalletje. We hebben mooie foto’s mogen ontvangen van aanbieders die de poster goed zichtbaar voor hun klanten hebben opgehangen. In dezelfde maand is de Facebookgroep Lokale Producten in het leven geroepen. Hierop kunnen onze Standhouders informatie over hun producten posten en aanbiedingen kenbaar maken. Zo hebben we bijvoorbeeld in de aanloop naar Valentijnsdag allerlei lokale lekkernijen aangeboden zien worden. Graag zouden we deze Lokale Productengroep in 2021 verder zien groeien. Wilt u ons helpen dit te bereiken, dan vragen we u de groep te delen met al uw Facebookvrienden. Want hoe meer aandacht voor verse en gezonde producten uit eigen regio, hoe beter het is voor mens, dier en milieu.

Ook dit jaar zullen we alles op alles zetten om mensen bewust te maken van de enorme hoeveelheid lokale aanbieders en dit op een overzichtelijke manier in kaart brengen. Wij zijn er trots op dat we op deze manier ons steentje bij kunnen dragen aan het verduurzamen van onze omgeving. We willen alle aanbieders die zich bij ons hebben aangemeld bedanken voor het vertrouwen in ons platform. Uiteraard bedanken we ook de gebruikers van onze website en Facebookpagina en zijn blij met alle input en suggesties die we van jullie hebben gekregen. 

We bouwen met frisse moed verder, dus op naar de 500 deelnemers !

 


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen