Standfinders Aanraders voor Valentijnsdag

Geschreven door: Robin Dekker| 5 februari 2021 09:00 in Feestdagen
757 | 0

Op zoek naar een origineel  en lokaal cadeau voor Valentijnsdag? Standfinder kan je hierbij helpen. Van 8 t/m 13 februari hebben we voor jou elke dag de “Aanraders van de dag”. Lokale aanbieders door heel Nederland die de leukste cadeaus verkopen in hun boerderijwinkel of bloemenautomaat, om je lief mee te verrassen. Hou onze facebookpagina in de gaten om inspiratie op te doen ! Heb je geen facebook? Dan hierbij alvast een sneak preview van wat onze Standhouders aanbieden.

Rozenautomaat van kwekerij Keijsers Veldhoven
Hier kunt je 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar verse rozen halen uit een unieke rozenautomaat.De rozen staan gekoeld en in een vaas met water, zodat de kwaliteit gegarandeerd is. In de automaat staan 40 bossen rozen van 6 verschillende prijsklassen.

Vriend Aardbeien Benningbroek
Valentijn High Tea Sweetbox. Verras jouw geliefde, je ouders of iemand die je een hart onder de riem wil steken of geniet samen van deze heerlijke Valentijnsbox vol zoetigheid en zaligheid.

Sophie Noens Sieraden Walsoorden
De lokale folklore en de Westerschelde met haar ruige natuur zijn een bron van inspiratie voor sieradenmaakster Sophie. Ook Zeeuwse elementen zoals bloedkoraal en schortenbont zijn onderdeel van haar sieradenlijn. Moeilijk om te kiezen? Bestel dan bij Sophie een cadeaukaart, zodat er later in alle rust een mooi sieraad uitgezocht kan worden.

Boerderij ’t Geertje Zoeterwoude
Ruime sortering liefdevolle Valentijnspakketten gevuld met lekkers. Afhalen in de winkel kan altijd, maar een deel van de pakketten kun je zelfs op 14 februari laten bezorgen in Zoeterwoude, Stompwijk, Benthuizen, Zoetermeer, Leidschendam, Leiderdorp, Leiden, Voorschoten en Den Haag tegen een kleine vergoeding.

Holy Spiritus brouwerij en stokerij Sint Jansteen
Speciaal voor Valentijn: Honey Love ... een zoet distilaat met toetsen van heerlijke ambachtelijke lokale honing en Octomore whisky. Ruime keuze uit wijn, cider en likeur gebrouwen in een Zeeuwse kerk.

Rucs de Wurft Berkhout
Verzorgingsproducten op basis van ezelinnenmelk. Dat is toch heel bijzonder en origineel? En door de heilzame eigenschappen erg goed voor de huid. Via het formulier op de website van Rucs de Wurft kun je je bestelling plaatsen en op laten sturen naar jouw Valentijn.

Waterbuffelfarm Oldemarkt
Zoveel lekkers, je gelooft je ogen niet. Fudge, chocola, lieve kaarten met een thee-verrassing, boerenwijn en boerenbier. Of een prachtige cadeaubox met van alles wat. Genoeg om te kiezen. 

HellJa It’s Chocolate Oudendijk
In dit stalletje worden heerlijke Hell Stones verkocht. Dit zijn gevulde chocoladebrokken met noten, caramel, biscuits en marshmallows volgens een eigen gemaakt en uniek recept. Speciaal voor Valentijnsdag introduceren de dames een nieuw product. Laat je verrassen!

Stricker rozen Almere 
Deze kweker heeft buiten een verkooppunt gemaakt, zodat u er gewoon terecht kunt voor een mooie bos verse rozen. Eventuele bestellingen kunnen worden doorgegeven per mail of telefoon en afgehaald worden bij de kwekerij. Ook kunt u via de webshop bestellen en thuis laten bezorgen.

Boerderijwinkel Arken Ae Zuiderwoude
Huisgemaakte slagroomtruffels, om je vingers bij af te likken zo lekker …… Ook leuke potjes met voorjaarsbloeiers en prachtige tulpen behoren tot het aanbod.

Landwinkel ’t Zand den Bommel
Verras je dierbare met een Flakkeese bos kleurrijke tulpen uit de Landwinkel. En doe mee met de like-en-winactie waarmee je kans maakt op een dienblad vol streekproducten zoals bierkaas en aardbeienwijn.

Fruithal Smits Zeewolde
Valentijnsdag “Hart onder de riem pakket”, een verzameling lekkernijen voor de ontbijttafel voor 1 of 2 personen Van te voren bestellen en af te halen op zaterdag 13 februari.

Landwinkel Ol Diek Nieuwolda     
Een ruime sortering aan presentjes voor Valentijnsdag. Zoals prachtige bossen tulpen, brievenbuspakketjes met hartjeschocolade en leuke streekproductenpakketjes.

Landwinkel de Verse Kers Wehl
Bonbons in alle soorten en smaken en de heerlijkste noga uit de Achterhoek, zonder kunstmatige toevoegingen. Voor de allerliefste zoetekauw.

Steclan bloembollen Callantsoog
Gun je iemand alvast de lente in huis? Bij Steclan verkopen ze prachtige mandjes en bakjes met voorjaarsbloeiers om de boel op te fleuren.

Bernhard rozen Luttelgeest 
Rozen vers van de kweker! Bij de Rozenmuur haal je zeven dagen per week verse rozen van topkwaliteit uit de automaat. De rozenautomaat, waarin de rozen gekoeld in een vaas met water staan zodat de kwaliteit goed is en blijft, is uniek in de regio. Je vindt er mooie volle bossen rozen in het wit en rood.

Dex rozen Tuitjenhorn
Dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in uiteenlopende kleuren. Kan tegen een kleine vergoeding worden bezorgd in de nabije omgeving.

Reintjes bloemen Veulen
In de bloemenautomaat vind u een variatie aan boeketten in verschillende prijsklassen. De bloemenautomaat is 24/7 geopend, dus ook buiten de winkelopeningstijden kunt u bij de automaat terecht voor een vers boeket rozen. Tevens kunt u bij ingang bestellingen afhalen of op verzoek laten bezorgen.


0 reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageren

Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Inloggen