Houten cadeaupakket

Wat is Lokaal-Cadeau?

Lokaal-Cadeau is een digitaal cadeaukaart concept waar boerderijwinkels, landwinkels, kaasboerderijen en andere verkoopplaatsen van lokale (vers)producten aan mee kunnen doen. Door je aan te melden krijg jij jouw eigen persoonlijke cadeaukaart die via verschillende verkoopkanalen wordt verkocht.

Verkoop van jouw Lokaal-Cadeau cadeaukaart

Lokaalwijzer zal de Lokaal-Cadeau cadeaukaart verkopen via verschillende kanalen. Dit doen wij onder andere door samenwerking met bedrijven, gemeenten en instellingen uit de regio. Tegelijkertijd verkopen wij cadeaukaarten direct via de Lokaalwijzer webshop. Uiteraard kun je deze zelf ook onder de aandacht brengen bij jouw klanten, partners en bekenden in de regio.

Meer weten over de manier waarop Lokaal-Cadeau voor jou werkt? Bekijk onze pagina ‘Hoe werkt Lokaal-Cadeau’.

Missie

Lokaal-Cadeau is een product van Lokaalwijzer. Lokaalwijzer is een platform met meer dan 900 aanbieders van lokale producten door heel Nederland. Met Lokaalwijzer willen wij de Nederlandse consument de weg wijzen naar verse, gezonde en duurzame producten in hun eigen regio en ze informeren over de herkomst van de producten en de passie van de makers. Onze doelstelling is lokaal kopen uit te laten groeien tot het nieuwe normaal. Goed voor jezelf én voor de wereld. Lees hier meer over het verhaal van Lokaalwijzer.

Meer hulp nodig?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op met ons team!

  • Robin Dekker
    Robin Dekker
  • Dennis Moes
    Dennis Moes

Neem contact met ons op

Contact

Heb je na het lezen van deze pagina vragen over Lokaal-Cadeau? Neem dan vooral contact met ons op!

Stuur ons een bericht