In het Groesbeekse heuvellandschap telen Chris en Laura sier- en eetbare pompoenen in allerlei vormen en kleuren. In het voorjaar worden de pompoenen op de akkers gezaaid. In augustus begint de oogst en worden de pompoenen van het veld gehaald. Na aankoop van de pompoen kan deze het beste op een droge plek bewaard worden. Bij een temperatuur van 12-15 graden. Op deze manier zijn ze enkele weken (soms wel maanden) goed te bewaren om er daarna lekkere gerechten van te maken. De pompoen direct na de aankoop verwerken en in de vriezer doen is ook een optie om op een later moment van de pompoenen te smullen. Bij Chris en Laura kun je voor meer dan enkel pompoenen terecht: je kunt er op het boerenterras een zelf gebrouwen pompoenbiertje drinken, overnachten in hun B&B of hun pompoenkookboek inslaan om inspiratie op te doen voor in je eigen keuken.
Betaalmogelijkheden
Accepteert contant
Accepteert pin
Pompoenen
Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om je ervaring te kunnen delen.
InloggenNu gesloten
Maandag | Gesloten |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | Gesloten |
Zaterdag | 08:00 - 17:00 |
Zondag | Gesloten |
Misschien vind je dit ook leuk