Vis met keurmerk Erkend Streekproduct uit het Groene Hart.
De Regenboogforel en Zalmforel wordt in haar geheel gerookt (van kop tot staart) 2 tot 3 uur warm gerookt tussen de 80 en 90 graden . Voorafgaand aan het roken wordt de vis schoongemaakt en 20 uur van te voren gepekeld met mosselkruiden en slagerszout. Hierdoor neemt het zoutgehalte tot ongeveer 3% toe.
Allergenen
Vis
Mosselkruiden. De mosselkruiden bestaan uit groenten (wortel,ui,pastinaak,prie,knolselderij,knoflook) en 25% uit kruiden (lavas,tijm,selderijblad) en zout
Betaalmogelijkheden
Accepteert contant
Accepteert pin
Initiatieven
Verse forel en warm gerookt forel
Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om je ervaring te kunnen delen.
InloggenNu gesloten
Maandag | 09:00 - 16:00 |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 09:00 - 16:00 |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 09:00 - 16:00 |
Zaterdag | 09:00 - 16:00 |
Zondag | Gesloten |
Laat een bericht achter
Misschien vind je dit ook leuk