In 2015 begonnen als hobby wat het nog steeds is maar een beetje uit de hand gelopen. Ik zaai de pepers zelf, kweek ze verder op, oogst ze zelf en verwerk ze. Alles gaat biologisch. De pepersauzen worden al dan niet gecombineerd met fruit. Evt gezoet met ruwe rietsuiker, honing of agavediroop. Als zout wordt Zeeuwsche Zoute Zeezout gebruikt. Geeft net wat meer smaak. Het zuur komt van azijn, limoen of citroen. Het gehele produkt wordt thuis in de keuken vervaardigd. Dit alles in beperkte oplage (15-16 flesjes). Je kunt mij ook vinden Bie Facebook en Instagram. Wil je thuis langs komen bel , mail of zoek contact via social media aub.
Betaalmogelijkheden
Accepteert contant
Accepteert pin
Pepersauzen van mild, zoet tot zeer pittig; pittige chips (niet op voorraad), sambal
Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn om je ervaring te kunnen delen.
InloggenNu gesloten
Maandag | Gesloten |
---|---|
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | Gesloten |
Zaterdag | 08:00 - 17:00 |
Zondag | 08:00 - 17:00 |
Laat een bericht achter
Misschien vind je dit ook leuk