Text page

Lokaal-Cadeau

Met Lokaal-Cadeau schenk je jouw medewerkers een lokale, gezonde en duurzame ervaring waarbij jij als bedrijf een impact maakt op de regionale economie en de duurzaamheid van Nederland. ’’Samen voor lokaal kopen met Lokaal-Cadeau’’.

Wat is Lokaal-Cadeau?

Met Lokaal-Cadeau doe je jouw medewerkers een ervaring cadeau. Of dit nu het kopen van streekproducten is of een activiteit bij de boer of kweker. De deelnemers aan het Lokaal-Cadeau initiatief zijn boerderijwinkels en streekwinkels die regionale producten verkopen en zich hebben aangemeld bij Lokaalwijzer. Met Lokaal-Cadeau geef je jouw medewerkers een budget om te besteden bij deze aanbieders.


Bekijk de deelnemende bedrijven

 

Lokaal-Cadeau kan eenmalig of maandelijks worden aangeschaft. Eenmalig bijvoorbeeld als (kerst-)geschenk of give-away en maandelijks als onderdeel van een gezondheidsprogramma.


Hoe werkt het?

Met Lokaal-Cadeau koop je een aantal tegoeden (digitale cadeaukaart) voor medewerkers. Het bedrag bepaal je zelf.

Lokaalwijzer ontwikkelt een gepersonaliseerde bedrijfspagina/landingspagina met jouw bedrijfslogo, -kleuren en -teksten. Zo geef je het cadeau een persoonlijke touch!
Medewerkers vinden hun favoriete aanbieders in de buurt, kopen producten lokaal of ondernemen een lokale activiteit en rekenen af met hun cadeaukaart bij één of meerdere van de bij Lokaal-Cadeau aangesloten aanbieders.

Meer informatie over Lokaal-Cadeau vind je hier: https://lokaal-cadeau.nl/

Aanvragen

 

Lokaal-Cadeau is een product van Lokaalwijzer. Lokaalwijzer is een platform met meer dan 1000 aanbieders van lokale producten door heel Nederland. Met Lokaalwijzer willen wij de Nederlandse consument de weg wijzen naar verse, gezonde en duurzame producten in hun eigen regio en ze informeren over de herkomst van de producten en de passie van de makers. Onze doelstelling is lokaal kopen uit te laten groeien tot het nieuwe normaal. Goed voor jezelf én voor de wereld.